Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

drum inzapezit

Codul galben a inchis 2 drumuri nationale, 10 judetene si 8 comunale FOTO

Sambata, 01 Februarie, 2014

    Potrivit atenţionării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, astăzi, 1 februarie 2014, între orele 13:15 şi 16:00, judeţul Botoşani se afla sub incidenţa „Codului Galben” de viscol. Vântul are intensificări de 50 -60 km/h, favorizând formarea de suluri de zăpadă pe partea carosabilă. Aceeaşi sursă a transmis şi faptul că astăzi, Indicele de Răcire (IR) va atinge şi depăşi pragul critic ...  continuare »

Fara comentarii »

 „Drum inzapezit”???

Duminica, 01 Septembrie, 2013

Nu toţi dărăbănenii sunt obişnuiţi cu drumurile proaspăt asfaltate, aşa că indicatorul de interzicere a circulaţiei din cauza drumului înzăpezit, la începutul lunii septembrie, s-ar putea să nu li se pară chiar ieşit din comun. (foto: Roland Teioşanu)  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, oras inchis. COD GALBEN de vant puternic in locul celui portocaliu

Sambata, 23 Martie, 2013

În aceste condiţii, toate drumurile judeţene din zona oraşului Darabani sunt închise de aseară, din jurul orelor 21:00. Circulaţia este închisă şi pe DN 29A, spre Păltiniş şi Dorohoi. „Nu se circula spre Păltiniş, Bajura, Eşanca, Dorohoi. În interiorul oraşului se circulă greu, în condiţii de iarnă. Am băgat plugurile şi utilajele primăriei, dar bate vântul tare. Ce am reuşit să desfundăm, din urmă se face înapoi. Dacă intensitatea vântului va ...  continuare »

Fara comentarii »

ULTIMA ORA Se circula pe un singur sens intre Darabani si Dorohoi

Joi, 13 Decembrie, 2012

„Am discutat cu inginerul Irimia de la drumuri şi mi-a transmis că de cinci minute se circulă pe un singur sens între Darabani şi Dorohoi” a declarat pentru Darabaneni.ro, la 17:20, viceprimarul oraşului Darabani, Relu Cricleviţ. La orele 17:00, acest drum naţional era blocat între localităţile Dumbrăviţa şi Dragalina. Cu toate acestea, circulaţia este infernală între cele două oraşe moldave. „Ne-am blocat înainte de intrarea în Dumbrăviţa, deoarece ...  continuare »

2 Comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare