Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Caz dramatic în comuna Hudești ”Fac un apel la cei care aud, cei care cunosc, care vor să ajute…” VIDEOAcum, în perioada Sărbătorilor Pascale, cu atât mai mult nu trebuie să rămânem impasibili la suferința celor de lângă noi. La numai 37 de ani, Constantin Saviuc din Hudești a fost diagnosticat cu o boală rară foarte gravă, care îi atacă celulele nervoase. Singura șansă a bărbatului este un transplant de celule stem la o clinică din străinătate.

Cunoscut pentru acțiunile sale caritabile, dărăbăneanul Nicușor Imbir din Bajura lansează campania ”De la inimă la inimă” împreună cu publicația locală Glasul Nordului, pentru a aduna banii necesari tratamentului tânărului din Hudești. După ce a  lucrat 10 ani în Spania, ultima dată ca șofer de tir, Constantin Saviuc este în prezent îngrijit de tatăl său care are 80 de ani.

Pentru a fi supus unui transplant de celule stem în străinătate, Constantin Saviuc are nevoie de 35000 de euro, dar și recuperarea postoperatorie va fi o luptă costisitoare pentru tânărul hudeștean. Cu lacrimi în ochi, Nicușor Imbir face un apel la dărăbănenii de pretutindeni și la toate persoanele din nordul județului pentru a contribui la salvarea tânărului din Hudești.

”Fie ca Dumnezeu să lucreze la inima dumneavoastră”
”Știu că dărăbănenii, bajurenii și în toate comunele din vecinătate sunt oameni credincioși. Nu contează cât de bogat ești sau cât de sărac ești, omul acesta are nevoie de leul nostru, are nevoie de 10 lei ai noștri…O comunitate de oameni l-ar putea ajuta…Haideți să ne facem partea noastră și veți vedea că Dumnezeu își va face partea lui, și eu cred din toată inima că acest om va fi vindecat. Fac un apel la toți cei care aud, cei care cunosc, cei care vor să ajute acest om, să dea o mână de ajutor…O sută de oameni pot să ajute pe un om, dar un om nu poate ajuta 100 de oameni. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, nu contează religia din care faci parte, contează că suntem frați și omul acesta are nevoie de ajutorul nostru…Fie ca Dumnezeu să lucreze la inima dumneavoastră, la conștiința dumneavoastră…Vreau să punem mână de la mână și să aducem un zâmbet acestui tată care este măcinat de durere” a transmis Nicușor Imbir.

Conturile deschise pentru Constantin Saviuc sunt:

RO02RNCB0237024364770001- RNCBROBU Lei
RO45RNCB0237024364770003- RNCBROBU Euro
Te-ar mai putea interesa si:  Nicusor ImbirConstantin Saviuc
5:06 pm Sambata, 01 Mai, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare