Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Si noi putem salva vieti, nu numai ingerii. Doneaza 2% pentru SMURD!Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în colaborare cu „Fundaţia pentru SMURD” derulează până pe 25 mai 2014, o campanie de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare
.

SMURD Botoşani intervine pentru a salva viaţa cetăţenilor judeţului aflaţi în pericol (accidente rutiere, stopuri cardiace, infarcte de miocard, căzuţi de la înălţime, come, intoxicaţii grave, etc). Din 16 decembrie 2010, când acest serviciu a devenit operaţional la Botoşani şi până în prezent, paramedicii au avut aproape 12.000 de  misiuni. Începând cu luna septembrie a anului trecut, a devenit operaţional şi echipajul de terapie intensivă mobilă S.M.U.R.D, crescând astfel calitatea asistenţei medicale de urgenţă în judeţul Botoşani.

Botoşănenii care doresc, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru salariile din 2013 sau alte venituri, să sprijine activitatea SMURD, pot completa şi trimite, până pe 25 mai 2014, DECLARAŢIA 230, dacă au venituri doar din salarii, sau DECLARAŢIA 200, dacă au venituri şi din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor). Cei care nu cunosc suma corespunzătoare a 2% din impozit pot lăsa căsuţa necompletată, suma urmând a fi calculată de către organele fiscale.

Datele de completare a declaraţiilor:

Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA PENTRU SMURD

Cod de identificare fiscală: 20177660

Cont bancar (IBAN): RO15 RNCB 0188 0848 0804 0001

Formularul se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. După completare, acesta poate fi depus direct sau trimis prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu.Fondurile pe care dumneavoastră le direcţionaţi vor fi folosite pentru achiziţia de echipamente individuale de protecţie, de intervenţie, aparatură medicală sau pentru finanţarea unor proiecte destinate funcţionării eficiente a Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD).

Amănunte privind modalitatea de realizare a direcţionării a 2% din impozitul cetăţenilor pentru SMURD Botoşani pot fi găsite pe site-ul ISU Botoşani www.isubotosani.ro sau al Fundaţiei pentru SMURD www.fundatiapentrusmurd.ro.

Un punct de informare privind posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru SMURD a fost amplasat la Uvertura Mall Botoşani. Locuitorii judeţului pot completa formularele puse la dispoziţie, pe care le pot depune în urna existentă. Fundaţia pentru SMURD este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituţie sau persoană, română sau străină.

Începând cu acest an, în urma unei decizii a Consiliului Director al Fundaţiei pentru SMURD, centrele ISU – SMURD la nivelul cărora vor fi colectate cele mai însemnate fonduri (raportat la numărul de locuitori) prin procedura de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, vor fi recompensate cu premii în bani. Aceste sume vor putea fi folosite în cadrul unor proiecte destinate sprijinirii dezvoltării activităţii de intervenţie la nivel judeţean.

Totodată, vor fi premiate şi cele mai mari creşteri ale fondurilor strânse în cadrul campaniei 2%, înregistrate comparativ cu anul anterior. Vă mulţumim pentru sprijin!” se precizează într-un comunicat emis de ISU Botoşani.

Te-ar mai putea interesa si:  ISU “Nicolae Iorga” al Judeţului BotoşaniSMURDUvertura Mall Botosani
10:52 pm Sambata, 15 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare