Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

depresia

SANATATE Cum recunoastem si cum scapam de uracioasa depresie?

Luni, 23 Iunie, 2014

Cauzele exacte nu au fost determinate, dar se consideră momentan că sunt mai mulți factori ce contribuie: modificările substanțelor la nivelul creierului, tipuri fragile de personalități, stresul, evenimente negative. Episoadele depresive pot să fie induse și de medicamente (antihipertensive, anticoncepționale, antibiotice, antiinflamatoare, analgezice), afecțiuni (accident vascular cerebral, epilepsie, hipotiroidie, HIV, pneumonie, tuberculoza), menopauză și sindrom ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare