Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Delagrave

Aproximativ 30 de dărăbăneni vor fi angajați la o societate franceză specializată în domeniul confecțiilor metalice

Sambata, 03 Martie, 2018

Delagrave este o societate franceză de tradiție în fabricarea de mobilă metalică pentru birouri, mobilier pentru școli, confecții metalice pentru stadioane etc., iar inginerul Ovidiu Năstase a înființat în 7 februarie la Darabani firma Mobilier Delagrave SRL, după numele firmei mamă, la care urmează să lucreze, pentru început, aproximativ 30 de dărăbăneni. Năstase recunoaște că numărul angajaților nu este unul spectaculos, 10-15 persoane urmând să ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

S-au aprins flăcările speranței, la Darabani.

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare