Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

darabanenii din Spania

FOTOREPORTAJ Cinci zile printre darabanenii din Spania

Joi, 21 Februarie, 2013

Miercuri, orele 20:00, Aeroportul Barajas, Madrid. Urc în mașina unei rude și plecăm spre Guadalajara, unul din orășelele de lângă Madrid unde trăiește o comunitate importantă de români, inclusiv dărăbăneni. Până să ajungem la destinație, fac cunoștință cu peisajul și autostrăzile din Peninsula Iberică. Pe parcursul celor aproximativ 60 de kilometri, halele industriale reprezintă o prezenţă constantă. Motivul călătoriei mele a fost un botez în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare