Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bichir, doua victorii si doua remize la Campionatul Mondial de Sah AmatoriProfesorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani a contabilizat două victorii şi două remize la Mondialul sportului minţii. Competiţia a fost câştigată de Vrencian Lehel de 17 ani, din Braşov.

Sunt un şahist amator, cu Elo 0, şi cred că m-am comportat onorabil, lăsând în urmă 33 de jucători dintre care 19 cu Elo variind între 1258 şi 1941. Am înţeles că trebuie să accepţi că drumurile alese nu duc întotdeauna la victorie, ca şi în viaţă, gafăm de foarte multe ori, suntem învinşi când ar fi trebuit să fim câştigători, dar putem obţine uneori jumătăţi de victorii dacă nu renunţăm la luptă” este autocaracterizarea prof. Ionel Bichir. “Priviţi cât fairplay se regăseşte la cei care îşi iau în braţe învingătorii. Priviţi fotografia şi faceţi la fel!” a mai spus Bichir.Dl. Bichir are un stil de atac, plăcut ochiului, poate puţin prea avantat, ce lasă loc de greşeli. După o poziţie bună în jocul de mijloc, a rămas într-un final mai slab, însă, cu dârzenie, s-a agăţat de orice şansă şi a reuşit să obţină remiza” a caracterizat pentru Darabaneni.ro, arbitrul internaţional Alin-Vivian Câmpeanu, ultima partidă a dărăbăneanului. Titlul de  campionul mondial la amatori a fost adjudecat de tânărul de 17 ani, Vrencian Lehel, jucător legitimat la CS Lajos Braşov. 

Citiţi pe aceeaşi temă:
Ionel Bichir, prima victorie la Campionatul Mondial de Sah Amatori GALERIE FOTOTe-ar mai putea interesa si:  Ionel BichirAlin Vivian CampeanuCampionatul Mondial de Sah AmatoriVrancian LehelCS Lajos Brasov
9:27 am Vineri, 03 Mai, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare