Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DOLIU IN INVATAMANTUL DARABANEAN S-a stins unul dintre cei mai valorosi profesori

Ioan Iftincăi, fostul profesor de geografie al liceului din Darabani, a trecut în nefiinţă în această dimineaţă, la orele 5:50, la Spitalul „Parhon” din Iaşi, în urma unor complicaţii respiratorii, după ce a fost supus cu câteva luni în urmă unei intervenţii chirurgicale pe cord. Dărăbănenii îl vor conduce pe ultimul drum vineri, 3 octombrie, orele 12:00.

Ioan Iftincăi a predat 35 de ani geografie şi ar fi împlinit pe 14 noiembrie a.c. 72 de ani. A participat de 16 ori la Olimpiada naţională de geografie, a fost membru al Asociaţiei Internaţionale Greenpeace şi de numele său se leagă înfiinţarea Staţiei Meteo din oraşul Darabani.

„Nici nu mă pot aduna. Foştii mei colegi pe care i-am găsit la liceul din Darabani s-au cam dus toţi. Îmi pare foarte rău, s-a dus prea devreme pentru disponibilităţile pe care le avea pentru tineri, pentru viaţă, în general. Avea foarte multă dăruire pentru copii” ne-a mărturisit prof. Lucia Stoian. „Un om deosebit în ceea ce priveşte meseria de pedagog, unul dintre liderii cadrelor didactice la olimpiadele şcolare, un coleg foarte bun” ne-a spus şi prof. Chirica Puşcaşu.Trupul neînsufleţit al profesorului Iftincăi va fi adus la Darabani mâine la prânz şi va fi depus la locuinţa cumnatului său, Traian Ghebac, de pe str. Trandafirilor, înmormantarea urmând să aibă loc vineri, 3 octombrie. DUMNEZEU SĂ-L IERTE ŞI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 IN MEMORIAM Ioan Iftincai, lectia de geografie si viata
Te-ar mai putea interesa si:  Chirica PuşcaşuLucia StoianIoan Iftincai
9:04 pm Marti, 30 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare