Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cupa Tymbark Junior

SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Dărăbănenii clasați pe podiumul Cupei Tymbark, premiați de Belodedici și Vlădoiu FOTO&VIDEO

Duminica, 03 Iunie, 2018

Elevele Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” au fost învinse, la limită (scor 1-2) în semifinala cu Școala Segarcea, dar s-au impus în finala mică, după un meci de infarct, câștigat la penaltiuri, cu campioana județului Brăila (scor 5-4). Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu i-au premiat pe dărăbăneni. Finala mică a fost un meci interzis cardiacilor. Echipa lui Ovidiu Ștefănucă a condus prin golul marcat de Andreea P ...  continuare »

Fara comentarii »

SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Dărăbănenii clasați pe podiumul Cupei Tymbark, premiați de Belodedici și Vlădoiu FOTO

Duminica, 03 Iunie, 2018

Finala mică a fost un meci interzis cardiacilor. Echipa lui Ovidiu Ștefănucă a condus prin golul marcat de Andreea Pînzariu, dar s-a văzut egalată cu două minute înainte de timpul regulamentar de joc, și s-a ajuns la loviturile de departajare. Alexandra Ceică, Miruna Nechifor și Andreea Pînzariu au punctat, iar apoi câte 3 fete din fiecare echipă au ratat, golul victoriei pentru echipa din Darabani fiind înscris de Cosmina Vacaru. În final, dărăbănenii s-au ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevele Școlii ”Leon Dănăilă” au câștigat Cupa Tymbark Junior pe Moldova GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 22 Aprilie, 2018

În 21 aprilie a avut loc la Roman faza pe zonă a Cupei Tymbark Junior la fotbal feminin. La aceasta competiție au participat câștigătoarele din 6 județe moldave Iași, Vaslui, Bacău, Neamț, Suceava și Botoșani, reprezentat de  echipa Școlii ”Leon Dănăilă” din Darabani, condusă de prof. Ștefănuca Ovidiu. Fetele din Darabani au defilat până în finală, unde s-au impus cu un categoric 7-0, Andreea Pînzariu fiind declarată MVP-ul competiției. ...  continuare »

Fara comentarii »

NOU! Fotbal feminin la Darabani! Elevele Școlii ”Leon Dănăilă” au câștigat Cupa Tymbark Junior pe județ FOTO

Duminica, 28 Ianuarie, 2018

La prima participare la această competiție, elevele din Darabani s-au impus cu 5-1, respectiv 4-0 în fața Școlii Gimnaziale din Ungureni și  a Școlii nr. 11 din Botoșani, terminând nedecis (scor 1-1) cu echipa feminină din Șendiceni, cea care a participat sezonul trecut la turneul final al Cupei Tymbark Junior. Terminând grupa pe primul loc, datorită golaverajului superior, elevele pregătite de prof. Ovidiu Ștefănucă au disputat finala cu echipa Liceului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare