Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS Sanatatea Darabani

FOTBAL CU ASPIRINĂ, SĂNĂTATEA TOT PRIMA A plouat cu goluri la Blândeşti GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 16 Octombrie, 2016

CS Sănătatea Darabani şi-a mărit golaverajul din fruntea Ligii a IV-a. Adrian Ghiorghiciuc a deschis balul în minutul 5 după un şut la colţul lung. După ce Florin Eşanu ia bara la ţintă, Ghiorghiciuc realizează „dubla”. Colac peste pupăză, centralul Sorin Ailenei dictează penalti la un henţ în careul celor din Blândeşti, iar portarul Alin Andruş transformă. Adrian Cososchi face slalom prin noroi şi printre trei adversari, servindu-l pe Corneliu ...  continuare »

Fara comentarii »

Victorie a Sănătăţii, care ajunge pe locul I de ziua preşedintelui echipei GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 09 Octombrie, 2016

Cosmin Ştefănucî a deschis „balul” în minutul 10, în urma unei centrări a lui Alexandru Stancoschi, Ştef înscriind cu capul la colţul scurt. Marian Ungureanu trage la poarta lui Gigi Oleniuc, balonul este deviat, iar Vitalie Troian dublează avantajul gazdelor în minutul 18. Trei minute mai târziu, Florin Eşanu duce partida la scor de neprezentare. În minutul 28, Marian Ungureanu înscrie după ce îşi depăşeşte doi adversari, iar peste câteva minute Florin ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabaniu-i fruncea…la fotbal

Duminica, 02 Octombrie, 2016

Suporterii dărăbăneni exultă după victoria favoriţilor lor, doar preşedintele clubului ar putea fi ceva mai reţinut în momentul în care va auzi din ce în ce mai des din vestiar refrenul: „Să vină banii la băieţi!”  continuare »

Fara comentarii »

Luceafărul a apus. Sănătatea jubilează: „Darabani, Darabani!” GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 02 Octombrie, 2016

Cine a strălucit în prima repriză: Luceafărul sau Sănătatea? Răspunsul l-a dat Constantin Gheorghiţă la pauză: centralul Andrei Baciu, pe care oficialul dărăbănean l-a aşteptat la ieşirea de la vestiare şi i-a reproşat faptul că a ieşit prea mult în evidenţă. Concret, oaspeţii i-au reproşat „fluieraşului” că a încercat să le taie elanul în momentul în care i-a „îngălbenit” pe dărăbăneni: Corneliu Iordache încă din min 7, iar Adrian ...  continuare »

Fara comentarii »

EŞTI SUPORTER? DOVEDEŞTE-O! Toţi la Eminescu! „A sosit şi ora adevărului”

Luni, 26 Septembrie, 2016

CS Sănătatea Darabani urmează să treacă sâmbătă, 1 octombrie, de la orele 17:00, primul hop spre Liga a III-a. Dărăbănenii vor juca în deplasare cu Luceafărul Mihai Eminescu, campioana judeţului, echipa care s-a făcut de râs în barajul de promovare în Liga a III-a disputat cu Voinţa Ion Creangă. Suporterii dărăbăneni sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Eminescu, conducerea clubului din oraşul de pe malul Prutului asigurându-le transportul. ...  continuare »

Fara comentarii »

SĂNĂTATEA rămâne invincibilă. O nouă victorie la scor de neprezentare GALERIE FOTO

Duminica, 25 Septembrie, 2016

Dărăbănenii preiau frâiele partidei în repriza secundă, când majoritatea echipelor cad fizic, iar după ocazia lui Adrian Ghiorghiciuc, Alin Andruş se întrebuinţează serios pentru a scoate şutul de sub bară al lui Alexandru Ciobanu. Cu cinci minute înainte de fluierul final, Adrian Ghiorghiciuc dublează avantajul dărăbănenilor, iar Emanuel Bujor încheie definitiv conturile în minutele de prelungire. Duminica viitoare este programat derby-ul cu Luceafărul pe ...  continuare »

Fara comentarii »

PROGRESUL ŞTEFĂNEŞTI-CS SĂNĂTATEA DARABANI 0-2 GALERIE FOTO

Duminica, 18 Septembrie, 2016

Şi totuşi…gazdele au două oportunităţi de a marca în primele 30 de minute, iar Adrian Stîncă răspunde printr-o lovitură liberă, dar primul mitan se încheie cu un scor alb. După o oră de joc, Răzvan Cărăbuş deschide scorul după ce este servit de Marian Ungureanu. Corneliu Iordache îl încearcă şi el pe goalkeeperul Tiberiu Ravac din lovitură liberă, dar Marian Ungureanu este cel care trimite balonul în plasă în minutul 75. Căpitanul echipei gazdă, ...  continuare »

Fara comentarii »

FLACĂRA stinsă la Darabani GALERIE FOTO

Duminica, 11 Septembrie, 2016

CS Sănătatea Darabani a aliniat poate cel mai bun 11 din ultimul deceniu, Flacăra s-a apărat cu Ioan Călin, unul dintre jucătorii „consacraţi” din fotbalul botoşănean care „ştiu să pună piciorul”, înjură bine şi se ia la harţă cu jucătorii, arbitrii şi suporterii, adică, cu toată lumea. Singura sa tangenţă cu fotbalul este că îl practică de pe vremea lui Hagi. Adrian Stîncă a spart gheaţa pe tabelă din penalti, după un sfert de oră de joc, ...  continuare »

Fara comentarii »

CS SĂNĂTATEA DARABANI a reuşit scorul etapei GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 04 Septembrie, 2016

Suporterii gazdelor s-au animat cel mai tare când la stadion a sosit căruţa…cu bere. Nu la fel s-au îngrămădit la montarea plasei unei porţi, astfel că meciul a început cu 17 minute de întârziere. Oaspeţii nu au stat prea mult la discuţii şi Răzvan Cărăbuş a punctat de două ori (‘3 şi ‘9) şi este aproape de hattrick jumătate de oră mai târziu, dar este semnalizat în offsaid după ce reuşeşte să trimită cu călcâiul în plasa porţii gazdelor. ...  continuare »

Fara comentarii »

SDROBIŞ a făcut SHOW la Darabani „Gigi Becali, cu Biblia-n mână, face numai păcate” GALERIE FOTO

Marti, 30 August, 2016

„Aţi îmbătrânit degeaba” le-a strigat Sdrobiş fotbaliştilor trecuţi de prima tinereţe, principalul reproş al antrenorului ajuns la 70 de ani fiind faptul că jucătorii nu aleargă. „Trebuie să vă meargă şi cu..’, nu numai mingea” le-a transmis Sdrobiş jucătorilor. „Îi bine că te-ai lăsat de fotbal” s-a adresat tehnicianul unui veteran din selecţionata moldovenilor. Radu Caşuba i-a spus fostului său antrenor că dacă îi mai înjură ...  continuare »

Fara comentarii »

CS SĂNĂTATEA DARABANI-EUROPA HILIŞEU 5-0 Victorie la scor, fotbal la relanti GALERIE FOTO

Duminica, 28 August, 2016

Oaspeţii au întârziat la meci, dar dărăbănenii sărbătoresc Zilele Nordului, iar turiştii de la corturile din jurul terenului au avut timp să servească prânzul pe ritmuri rock. Jucătorii de la Hilişeu au avut grijă să nu ne strice sărbătoarea, iar veteranul Costel Surugiu, de altfel unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeţilor, şi-a băgat singur mingea în poartă în minutul 9. Alexandru Chiriac îl întinde pe Alin Andruş cu un şut la colţul scurt, ...  continuare »

Fara comentarii »

FRF prelungeşte suspansul accederii în Liga a III-a. „Părintele” Sdrobiş, Mironaş şi Rotărescu vin la Darabani!

Marti, 23 August, 2016

Campionatul ar fi trebuit să aibă şase serii, însă din lipsă de echipe, vor fi formate doar 5 serii, asta înseamnă că deplasările fotbaliştilor vor fi mai mari. CS Sănătatea Darabani ar urma să se deplaseze până la Galaţi sau în Harghita şi Covasna. După ce ACS Pojorâta şi Inter Dorohoi au declarat forfait, şansele ca dărăbănenii să vadă în oraşul lor fotbal de „divizia C” au crescut. Preşedintele clubului, Dumitru Dănilă, a afirmat că ...  continuare »

Fara comentarii »

AMICAL INTERNAŢIONAL Egal frăţesc cu FC Edineţ GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 24 Iulie, 2016

În ziua meciului, oraşul Edineţ era împânzit cu afişele care anunţau partida amicală cu CS Sănătatea Darabani. Nici presa locală nu a ratat evenimentul. Din delegaţia dărăbănenilor condusă de preşedintele Dumitru Dănilă (DD) au făcut parte şi viceprimarul oraşului Darabani, Alin Gîrbaci, sau consilierul local Adrian Meţler. Amfitrionii moldoveni au impresionat la capitolul organizare. Gazdele au organizat şi o şedinţă tehnică înainte de meci cu ...  continuare »

Fara comentarii »

IPOTEZĂ FANTASTICĂ CS Sănătatea Darabani în DIVIZIA C din acest sezon?!

Vineri, 22 Iulie, 2016

Visul dărăbănenilor microbişti, acela de a-şi vedea echipa favorită evoluând în al treilea eşalon fotbalistic al ţării, este aproape de a se împlini chiar anul acesta. Profitând de degringolada din fotbalul românesc, CS Sănătatea Darabani ar putea fi primită în Liga a III-a, după forfait-ul altor echipe. În acest sens, dărăbănenii intenţionează să-şi întărească lotul cu fotbalişti precum Robert Grumezescu, Adrian Ghiorghiciuc sau Adrian Cososchi, ...  continuare »

Fara comentarii »

Dărăbănenii au dat de pământ cu campioana judeţului la fotbal GALERIE FOTO

Joi, 02 Iunie, 2016

CS Sănătatea Darabani a câştigat fără drept de apel (scor 4-0)  în faţa echipei încoronată de curând campioana judeţului Botoşani, Luceafărul Mihai Eminescu. Cei doi atacanţi ai gazdelor, Florin Eşanu şi Marian Ungureanu, au reuşit câte o „dublă”. Pentru că avea echipament de culoare identică cu adversarii săi, goalkeeperul Alin Andruş a fost nevoit să poarte o vestă…pe care scria „Victorie USL 2012”(Săne fie cu iertare, c ...  continuare »

Fara comentarii »

Splendoare în iarbă

Miercuri, 01 Iunie, 2016

"Banca" de rezerve a echipei CS Sănătatea Darabani în meciul cu campioana judeţului Botoşani, Luceafărul Mihai Eminescu. Toţi au jucat, inclusiv antrenorul-jucător Ovidiu Ştefănucă, umilind liderul cu 4-0. (foto: I.G.)  continuare »

Fara comentarii »

CS RĂCHIŢI-CS SĂNĂTATEA DARABANI 2-3 „Ai omorât cârtiţa!” GALERIE FOTO

Duminica, 29 Mai, 2016

Oaspeţii au deschis scorul după numai 5 minute de joc prin Marian Ungureanu, după o combinaţie în atac cu Florin Eşanu. Încet, încet, terenul se înclină de partea gazdelor. Cosmin Condrea primeşte o pasă în diagonala careului dărăbănenilor, dar Andruş scapă fără gol, iar George Axinte ratează şi el o bună oportunitate de a marca. Marian Ungureanu şutează „arând” terenul cu bălării, iar Cosmin Ştefănucî îi spune atacantului că „a omorât ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2   3   4   5 
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare