Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cristian George Hrib

Cristian George Hrib: „Nu cred ca vreodata nu o sa fiu acasa la Darabani

Duminica, 28 Iulie, 2013

Dărăbăneanul Cristian George Hrib este în prezent cercetător ştiinţific la Universitatea Magdeburg din Germania după ce a activat în acelaşi domeniu 8 ani la Universitatea Tehnică Braunschweig, unde în 2006 a obţinut titlul de doctor în chimie. În 1990 a terminat Şcoala Generală nr.1 din Darabani unde i-a îndrumat primii paşi înv. Tamara Pintilie şi i-a avut dascăli pe Elena Ciubotaru şi Victor Barbacariu. Între 1990 şi 1994 urmează cursurile Liceului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare