Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

contrabanda cu tigari

Tanar din Paltinis depistat in Dorohoi cu 1000 de pachete de tigari de contrabanda in masina

Luni, 02 Iunie, 2014

  La data de 01.06.2014, în jurul orelor 13:00, a fost depistat în trafic, pe strada Sfântul Ioan Românul din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din comuna Păltiniş. Efectuând controlul vehiculului, poliţiştii au depistat cantitatea de 1.000 pachete de ţigarete de proveniență Republica Ucraina, pentru care conducătorul autoturismului nu a putut prezenta documente legale de proveniență. „În cauză se efectuează cerc ...  continuare »

Fara comentarii »

Masina cu tigari de contrabanda plecata de la Hudesti si oprita la Dorohoi. Doua persoane retinute

Duminica, 01 Iunie, 2014

Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au depistat cantitatea de 100.000 țigarete (5.000 pachete) de proveniență Republica Ucraina, pentru care cele două persoane nu au putut prezenta documente legale de proveniență. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată prin colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce ...  continuare »

Fara comentarii »

5 contrabandisti retinuti cu foc de arma dupa ce au trecut cu barca peste Prut 8000 de pachete de tigari FOTO

Joi, 08 Mai, 2014

În data de 8 mai 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, în jurul orei 01:15, lucrătorii noştri au observat pe direcţia localităţii de frontieră Miorcani, cinci persoane care se deplasau de la malul râului Prut către interior, având asupra lor cinci ...  continuare »

Fara comentarii »

Urmarire de 20 de km, ca-n filme, pentru a opri un Mercedes Vito burdusit cu tigari de contrabanda FOTO & VIDEO

Joi, 03 Aprilie, 2014

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu cei de la S.T.P.F Botoşani, au depistat şi reţinut un cetăţean român care transporta 33.740 pachete ţigări de contrabandă cu un autovehicul Mercedes Vito ce figurează radiat din circulaţie în Olanda. Ţigaretele, în valoare de 303.970 lei, şi autovehiculul au fost reţinute în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii ...  continuare »

Fara comentarii »

Mascatii au descins in nordul judetului in cautarea traficantilor de tigari. Darabani, „nodul” contrabandistilor

Luni, 11 Noiembrie, 2013

Procurorii  DIICOT-Biroul Teritorial Botoşani efectuează cercetări cu privire la 75 de învinuiţi, în cauze fiind emise mandate de aducere în vederea audierii. Conform surselor neoficiale, printre cei aduşi pentru audieri s-ar număra doi poliţişti de frontieră, dar şi primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu. Audierile maraton au început în prima zi a săptămânii, urmând ca, cel mai probabil, marţi să fie emise eventualele ordonanţe de reţinere. ...  continuare »

Fara comentarii »

Volkswagen burdusit cu tigari de contrabanda plecat din Paltinis si oprit la Dorohoi FOTO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

În data de 05 noiembrie a.c., orele 14:00, poliţiştii de frontieră din cadrul B.C.M.I.I.T./ S.T.P.F. Botoşani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, în baza unei informaţii deţinute, pe raza municipiului Dorohoi. Pe timpul acţiunii a fost identificat autoturismul marca Volkswagen Golf în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi, care era condus de cetăţeanul român Cosmin S., în vârstă de 24 de ani. La ...  continuare »

Fara comentarii »

Tigari de 33.525 lei confiscate, trei moldoveni retinuti intre Radauti-Prut si Horodistea FOTO & VIDEO

Vineri, 18 Octombrie, 2013

În data de 17 octombrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, în jurul orelor 21:35 în apropierea drumului naţional ce face legătura între Rădăuţi-Prut şi Horodiştea lucrătorii noştri au descoperit şi reţinut trei persoane care transportau trei ...  continuare »

Fara comentarii »

Tigari de contrabanda de peste jumatate de miliard trecute cu barca peste Prut FOTO & VIDEO

Vineri, 20 Septembrie, 2013

În data de 19 septembrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, lucrătorii noştri au descoperit, pe malul românesc al râului Prut, trei colete ce conţineau cantitatea de 112.500 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova. În acelaşi timp, ...  continuare »

Fara comentarii »

Balast si tigari de contrabanda transportate cu caruta la frontiera cu Moldova

Miercuri, 11 Septembrie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, pentru valorificarea unor informaţii deţinute, au desfăşurat împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei de Frontieră a Republicii Moldova o acţiune specifică pe timpul căreia s-a reuşit reţinerea unui cetăţean român care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo 48.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova. Ţigaretele în valoare de 21.672 lei au fost reţinute în vederea ...  continuare »

Fara comentarii »

„Tacam penal” complet: Masina furata, acte contrafacute plus contrabanda cu tigari FOTO & VIDEO

Marti, 10 Septembrie, 2013

În jurul orelor 10:30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul STPF Botoşani a oprit în localitatea de frontieră Ungureni, jud. Botoşani, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marius B., de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Rădăuţi Prut. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite în portbagajul acestuia patru cutii de carton care conţineau ţigări. În consecinţă, autoturismul şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Captura uriasa de tigari la frontiera cu R. Moldova. „Gaura” de peste 5 miliarde in bugetul contrabandistilor

Marti, 03 Septembrie, 2013

În data de 02 septembrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, lucrătorii noştri au descoperit, pe malul românesc al râului Prut, zece colete ce conţineau cantitatea de 250.000 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova. În acelaşi ...  continuare »

Fara comentarii »

Contrabandisti retinuti dupa ce au incercat sa treaca peste Prut tigari de peste 800 milioane FOTO

Luni, 02 Septembrie, 2013

În data de 30 august 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu tutun. Astfel, în jurul orelor 23:30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, la malul râului Prut, patru persoane care se deplasau ...  continuare »

Fara comentarii »

Nissan Navara „tunat” cu peste 300.000 tigari de contrabanda indisponibilizat la Radauti-Prut FOTO

Joi, 08 August, 2013

În data de 07 august a.c., în jurul orelor 22:30, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Botoşani au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări. Pe timpul desfăşurării misiunii, poliţiştii de frontieră au oprit un autoturism de teren, marca Nissan Navara înmatriculat în Franţa, care se deplasa dinspre frontiera de stat către drumul naţional care face legătura între localităţile de frontieră Cotu Miculinţi ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma in noapte pentru retinerea unor contrabandisti la Frontiera cu R. Moldova FOTO

Miercuri, 24 Iulie, 2013

În data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 03:45, pe timpul executării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi Prut-ITPF Iaşi au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Cuzlău. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor, care au încercat ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma, 6000 de pachete cu tigari confiscate, contrabandisti fugari pe Prut FOTO

Duminica, 09 Iunie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Rădăuţi-Prut / I.T.P.F. Iaşi au confiscat 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă R. Moldova, în valoare de 54.540 lei, care au fost transportate peste râul Prut de trei cetăţeni din R. Moldova. În cadrul acţiunii, cei în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 10 focuri de avertisment în plan vertical ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturism „carosat” cu tigari de contrabanda, oprit de politistii de frontiera darabaneni

Joi, 06 Iunie, 2013

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au depistat un  cetăţen care transporta 3.260 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova. În data de 05 iunie, poliţiştii de frontieră de la SPF Darabani au oprit în trafic, pentru control, în oraşul Darabani, un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în România, condus de cetă ...  continuare »

Fara comentarii »

Politisti si jandarmi, urmarire ca-n filme pe DN 29 pentru prinderea unui contrabandist

Miercuri, 01 Mai, 2013

În seara de 30 aprilie, în jurul orelor 22:10, un echipaj mixt format din poliţişti şi lucrători ai IJJ Botoşani, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe str. Nicolae Iorga din oraşul Săveni, a efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autovehicul, conducătorul acestuia ignorând, însă, semnalele poliţistului. În aceste împrejurări s-a procedat la urmărirea autovehiculului, care s-a îndreptat înspre municipiul Botoșani, reuşindu-se blocarea în ...  continuare »

Fara comentarii »

587 de pachete de tigari moldovenesti i-au adus unui concestean dosar penal si sechestru asigurator pe masina

Marti, 05 Februarie, 2013

„Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii colectarea, deținerea producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, iar cantitatea de țigări în valoare de 7.500 lei a fost confiscată” ne-a comunicat inspector principal de poliţie, ...  continuare »

Fara comentarii »

Dosar penal pentru contrabanda cu tigari „Plugarul” abandonate in zapada FOTO

Joi, 17 Ianuarie, 2013

În data de 15 ianuarie, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi Prut a reuşit oprirea, în apropierea localităţii Crasnaleuca, a unui autoturism marca Peugeot, condus de cetăţeanul român Gabriel I., în vârstă de 31 de ani. Iniţial acesta refuzase să oprească la semnalele regulamentare ale altor poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector. Concomitent, lucrătorii noştri au efectuat cercetări specifice în urma cărora au ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1   2   3   4  5
Poza saptamanii

Imagini surprinse în timpul vizitei la Iași a Papei Francisc, Omul care a făcut să strălucească soarele peste tot unde a fost în România. (Click pe fotomontaj pentru a viziona mai multe imagini)

Sondaj
Dacă mâine ar fi alegerile prezidențiale, ați vota cu:

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare