Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

cod portocaliu

VIN NINSORILE! Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite călătoriile pe timp de viscol

Duminica, 28 Decembrie, 2014

Potrivit avertizării emise de meteorologi, din această seară, începând cu orele 20:00, judeţul Botoşani se află sub incidenţa „Codului Galben” de ninsori. Vântul se va intensifica şi va depăşi la rafală 70 km/h , viscolind şi troienind zăpada. Avertizarea este valabilă până luni, 29 decembrie, orele 20:00. În aceeaşi perioadă, judeţele Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea, Bacău, Vaslui, Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa şi Argeş sunt ...  continuare »

Fara comentarii »

COD PORTOCALIU pe raul Prut. Viceprimar de Darabani: „Nu sunt probleme deosebite”

Vineri, 16 Mai, 2014

în creştere cu şapte cm faţă de orele 15:00. La această cotă nu există riscul ca gospodăriile cetăţenilor să fie inundate. Preşedinţii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile aflate în amonte de acumularea Stânca-Costeşti au fost notificaţi să asigure permanenenţa la primării, să monitorizeze situaţia şi să se pregătească în vederea evacuării cetăţenilor care desfăşoară activităţi în lunca Prutului, precum şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, oras inchis. COD GALBEN de vant puternic in locul celui portocaliu

Sambata, 23 Martie, 2013

În aceste condiţii, toate drumurile judeţene din zona oraşului Darabani sunt închise de aseară, din jurul orelor 21:00. Circulaţia este închisă şi pe DN 29A, spre Păltiniş şi Dorohoi. „Nu se circula spre Păltiniş, Bajura, Eşanca, Dorohoi. În interiorul oraşului se circulă greu, în condiţii de iarnă. Am băgat plugurile şi utilajele primăriei, dar bate vântul tare. Ce am reuşit să desfundăm, din urmă se face înapoi. Dacă intensitatea vântului va ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare