Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Campionatul Mondial de Sah Amatori
Bichir, doua victorii si doua remize la Campionatul Mondial de Sah Amatori
Vineri, 03 Mai, 2013“Sunt un şahist amator, cu Elo 0, şi cred că m-am comportat onorabil, lăsând în urmă 33 de jucători dintre care 19 cu Elo variind între 1258 şi 1941. Am înţeles că trebuie să accepţi că drumurile alese nu duc întotdeauna la victorie, ca şi în viaţă, gafăm de foarte multe ori, suntem învinşi când ar fi trebuit să fim câştigători, dar putem obţine uneori jumătăţi de victorii dacă nu renunţăm la luptă” este autocaracterizarea prof. Ionel ... continuare »
Ionel Bichir, prima victorie la Campionatul Mondial de Sah Amatori GALERIE FOTO
Sambata, 27 Aprilie, 2013
Bichir a cedat în partidele disputate în compania lui Ştefănel-Vasilică Pîslariu, jucător la CSM Paşcani şi a indianului Saxena Ashul, dat s-a revanşat în ultima zi lucrătoare a săptămânii reuşind să obţină prima sa victorie la Campionatul Mondial de Şah Amatori în meciul cu Al Hosani Saed din Emiratele Arabe Unite. Vă reamintim că şahistul dărăbănean s-a înclinat şi în prima zi a Mondialului sportului minţii în faţa rusoaicei Chetina Elizaveta. ... continuare »
Un darabanean la Campionatul Mondial de Sah Amatori GALERIE FOTO
Marti, 23 Aprilie, 2013Campionatul Mondial Amatori se adresează practicanţilor sportului minţii care nu au acumulat până acum mai mult de 2000 de puncte Elo în clasamentul Federaţiei Mondiale de Şah (FIDE). Ionel Bichir nu are nici un punct în cadrul acestui clasament. La deschiderea oficială din prima zi a săptămânii a participat şi Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu. Profesorul dărăbănean a întâlnit-o în prima partidă a Campionatului Mondial de Şah Amatori pe ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”