Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Biroul Notarial Ioana Puscasu

Un birou notarial din Darabani angajează operator calculator

Joi, 03 Septembrie, 2020

Biroul Individual Notarial Puscasu Ioana Cristina cu sediul in Darabani, strada Teodor Bals numarul 1, angajeaza operator calculator. Cerinte: persoana responsabila, dinamica, cu abilitati de comunicare si lucru cu publicul, cunostinte foarte bune de operare PC (Word). Conditii: experienta in tehnoredactare, studii superioare. Responsabilitati: tehnoredactarea actelor notariale ( declaratii, procuri, contracte translative ...  continuare »

Fara comentarii »

Un Birou Notarial din Darabani angajează secretar

Vineri, 03 Ianuarie, 2020

Biroul Notarial Ioana Pușcașu angajează secretar. Cerințe: - o bună cunoaștere a limbii române; - studii medii (studiile superioare reprezintă un avantaj, preferabil în domeniul juridic) - cunoașterea unei limbi străine constituie avantaj; - cunoștințe operare PC. Relații la tel: 0742671447.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare