Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

BEJ Guceanu Adrian

B.E.J. GUCEANU ADRIAN Publicaţie de vânzare imobiliară

Marti, 09 Februarie, 2016

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE IMOBILIARĂ Încheiată astăzi: 05.02.2016 Subsemnatul Guceanu Adrian, executor judecătoresc în circumscripţia Curţii de Apel Suceava, cu sediul în or. Darabani, str. 1 Decembrie, nr.158, jud. Botoşani. În conformitate cu dispoziţiile art. 991 C.pr. civ., aducem la cunoştiinţă generală că, în data de 10.03.2016, ora 10.00, va avea loc la sediul Biroului executor judecătoresc Guceanu Adrian, vânzarea la licitaţie p ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare