Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bacalaureat

Orașul Darabani peste județele Timiș, Alba sau Brașov la Bacalaureat

Luni, 27 Iunie, 2022

Județul Botoșani se situează la mijlocul clasamentului, cu o rată de promovabilitate de 74,12, ce depășește puțin media națională. În județ sunt atât licee care au înregistrat 99% promovabilitate cât și licee cu 0%. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani 67,48% din candidați au promovat examenul. Însă liceul dărăbănean se poate lăuda cu una din cele 6 medii de 10 ale județului, performanță reușită de eleva Horopciuc Veronica (foto medalion), ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii dărăbăneni aproape de un nou 10 la Bacalaureat. VEZI REZULTATELE LOR

Miercuri, 05 Iulie, 2017

La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani au susținut examenul maturității 161 de elevi, reușind să promoveze 108. Cea mai mare notă a fost 9,95, fiind obținută de eleva Andra Elisa Ceică, iar cea mai mică, dintre cele care au asigurat promovarea, a fost 6,03. Elevii care sunt nemulțumiți de note au dreptul să depună contestații în cursul zilei de astăzi, între orele 16.00-20.00. Acestea vor fi rezolvate în perioada 6-9 iulie, iar pe 10 iulie vor fi ...  continuare »

Fara comentarii »

Absolvenţii Liceului „Dimitrie Cantemir”: „Cred că suntem o generaţie care poate schimba lumea” FOTO&VIDEO

Sambata, 30 Mai, 2015

Foarte fericiţi, îmbrăcaţi în robe, elevii au păşit vizibil emoţionaţi treptele liceului şi s-au îndreptat spre Casa de Cultură „Theodor Balş”, unde miercuri, la orele 12:00, nu aveai unde să arunci un ac. Alin Prisăcariu, directorul liceului, le-a urat bun venit celor prezenţi la a 54-a festivitate de premiere a absolvenţilor, menţionând că dintre cei 194 de elevi ai liceului, doar 5 nu au reuşit până la această oră să promoveze toate materiile. ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au intrat in focul examenului de Bacalaureat FOTO

Marti, 10 Iunie, 2014

Elevii dărăbăneni, absolvenți ai claselor a XII-a, au intrat astăzi în febra examenului maturității cu prima probă, cea de evaluare a competențelor lingvistice și de comunicare orală în limba română. Din cei 135 de absolvenți programați pentru această probă, primii 53 vor susține examenul marți, 10 iunie, în intervalul orar 09:00-18:30, următorii 45 vor fi examinați miercuri 11 iunie, tot începând cu orele 09:00, iar restul de 37 vor intra în sala de ...  continuare »

Fara comentarii »

52% dintre elevii darabaneni au promovat examenul de Bacalaureat. VEZI notele lor

Luni, 08 Iulie, 2013

Procentul elevilor dărăbăneni care au promovat anul acesta examenul de maturitate a crescut simţitor faţă de anul trecut, fiind acum de 52%, aproape dublu faţă de anul 2012, când doar 28% dintre elevi au fost declaraţi admişi la finele sesiunii de vară a BAC-ului. Media generală a promovabilităţii este însă cu 4 procente sub cea a judeţului Botoşani-56,15%. Cea mai mare medie a liceului dărăbănean este de 9,75 şi îi aparţine elevei Mihaela Aciobăniţei. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare