Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ARD

Ecologistii botosaneni cer alegatorilor sa voteze un ARD-ist, pe Valentin Ilie Fagarasian

Joi, 06 Decembrie, 2012

Conducerea PER Botoşani recomandă electoratului din Colegiul Darabani-Săveni să voteze candidatul Alianţei România Dreaptă la Senat, pe Valentin Ilie Făgărăşian, ecologiştii neavând nici un pretendent la Senat pe Colegiul nr. 2, dosarul candidatului Mihai Necolau fiind respins de Biroul Electoral Judeţean, deoarece acesta are numai 28 de ani şi nu 33, vârsta minimă pe care trebuie să o aibă un senator. Redăm în continuare comunicatul integral trimis de PER ...  continuare »

4 Comentarii »

Conducerea ARD ameninta cu demiterea consilierilor si primarilor care nu-si indeplinesc targetul la alegeri

Joi, 06 Decembrie, 2012

„Din punct de vedere politic am avut o relaţie bună în această perioadă cu toate organizaţiile noastre de partid. Fiecare organizaţie a primit un target, fiecare consilier local a primit un target, iar rezultatul îl aşteptăm duminică la vot. Ceea ce pot să vă spun la modul foarte sincer şi foarte serios, vorbesc acum, este că acei consilieri locali care nu-şi îndeplinesc acum targetul dat de organizaţia judeţeană vor fi revocaţi din funcţie. Îi vom scoate ...  continuare »

8 Comentarii »

INTERVIU Stelica Strugaru: „Noi am făcut niste greseli care nu trebuiau făcute: taierea pensiilor si salariilor”

Luni, 26 Noiembrie, 2012

Candidatul Alianţei România Dreaptă la Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, Stelică Strugaru, a rupt tăcerea, şi în premieră, în cadrul unui interviu pentru Darabaneni.ro, enumeră plusurile şi minusurile primului său mandat de parlamentar. Dărăbăneanul nu exclude renunţarea la viaţa politică şi reîntoarcerea în business, chiar la Fabrica de confecţii din oraş pe care colegul său din ARD, Valentin Făgărăşian, şi-a manifestat intenţia de a o ...  continuare »

18 Comentarii »

„Meci” incheiat la egalitate intre candidatii ARD, Valentin Fagarasian si Mirela Sauca VIDEO

Luni, 19 Noiembrie, 2012

Dacă Mirela Saucă, candidatul ARD la Camera Deputaţilor pe Colegiul Săveni, şi-a declarat afinitatea pentru gazdele de la Sportivul Truşeşti, Valentin Făgărăşian a devenit suporterul oaspeţilor de la CS Darabani, democrat-liberalul candidând la Senat pe Colegiul Săveni-Darabani. „Eu susţin mai mult Truşeştiul, pentru că Darabaniul nu-i pe colegiul meu” a afirmat Saucă, care a întrebat câteva persoane de pe terenul de fotbal dacă şi-au făcut analize, ...  continuare »

6 Comentarii »

Sicane intre USL si ARD in CJ pentru desfiintarea/reinfiintarea Spitalului din Darabani FOTO & VIDEO

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani de la CL Darabani către CJ Botoşani, iar apoi aleşii au parafat desfiinţarea unităţii spitaliceşti în vederea reorganizării unităţii sanitare ca structură fără entitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Discuţiile pe baza acestui proiect de hotărâre au generat ironiile consilierilor PDL la adresa rivalilor lor ...  continuare »

Fara comentarii »

Tribunalul Botosani i-a dat lui Fagarasian unda verde pentru alegerile parlamentare

Vineri, 02 Noiembrie, 2012

upă ce au analizat dosarul lui Făgărăşian, membrii Biroului Electoral Judeţean au constatat că acesta nu are carte de identitate valabilă şi au respins candidatura democrat-liberalului. Ulterior, candidatul ARD şi-a făcut o nouă carte de identitate, care arată că domiciliază în Codlea, şi a înaintat instanţei noul document. Tribunalul Botoşani i-a dat câştig de cauză pretendentului la un fotoliu de senator pe Colegiul Săveni-Darabani. „Admite contestaţia ...  continuare »

3 Comentarii »

ARD si-a depus candidaturile pentru Parlament. Strugaru: „Toti avem sanse” GALERIE FOTO

Marti, 30 Octombrie, 2012

Candidaţii ARD în frunte cu preşedintele PDL, Cătălin Flutur, au înmânat flori celor două judecătoare din conducerea BEJ. „Ne-am înscris în această competiţie electorală pentru a stopa minciuna, diletantismul şi amatorismul celor care conduc România şi judeţul Botoşani în momentul de faţă. Ne propunem măcar păstrarea scorului de la alegerile locale, un minim de 30%, şi să scoatem la vot cât mai mulţi botoşăneni ca să reparăm greşeala pe care am ...  continuare »

6 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare