Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

anunt angajare

ANGAJĂM în Caransebeș

Marti, 06 Iunie, 2017

Angajez familie pentru lucru în gospodărie la animale și agricultură mecanizate. Se asigură:-contract muncă, cazare,salariu motivant și alte facilități optionale. Angajez muncitori necalificați pentru procesare mecanizată a lemnului. Se asigură:-salariu motivant, contract muncă, cazare și masă. Caransebeș                        &n ...  continuare »

Fara comentarii »

ANGAJĂM MUNCITORI

Marti, 09 August, 2016

Protopopiatul Darabani angajează muncitori (bărbaţi) pentru brutărie. Relaţii la sediul unităţii din str. 1 Decembrie nr. 257.  continuare »

Fara comentarii »

II TIRNICERU ANGAJEAZA:

Miercuri, 16 Iulie, 2014

-AGENT VÂNZĂRI Condiţii: Posesor permis de conducere cat. B, experienţă în domeniu. Dosarele candidaţilor se depun la sediul firmei din str. Mihail Kogăliceanu nr. 15, Darabani. -ŞOFER PROFESIONIST categoriile B, C, E cu atestat ADR. Relaţii la tel.:0729.423.177  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare