Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Alte Sporturi

Sport pentru toti darabanenii GALERIE >60 FOTOGRAFII

Sambata, 01 Octombrie, 2011

Tribuna Stadionului Orăşenesc Darabani a fost arhiplină în dimineaţa zilei de sâmbătă, 1.10.2011, cu 24 de ore înainte de meciul echipei locale. Nu a fost fotbal de liga a IV-a, nici miting electoral, a fost Ziua Sportului Şcolar. În uvertura Zilei Naţionale a Sportului pentru Toţi, filiala Darabani a asociaţiei cu acelaşi nume a mobilizat foarte mulţi elevi de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă”, Grupul Şcolar Darabani, Şcoala nr. 2 Corneşti şi şcolile ...  continuare »

2 Comentarii »

„FLAMANZI” DE SPORT Mihai Rusu: „Am fost CLAR dezavantajati” FOTO

Duminica, 27 Martie, 2011

Sâmbătă a avut loc la Flămânzi, în Sala Sporturilor din localitate, faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar la disciplina handbal, pentru elevii de liceu. Competiţia s-a disputat într-o sală foarte cochetă, mult peste ce are oraşul Darabani în prezent. Organizatorii i-au primit pe dărăbăneni cu „braţele deschise”. Când au ajuns la Flămânzi, elevele profesorului Mihai Rusu au aflat că urmează să fie „carne de tun” pentru echipa Liceului cu ...  continuare »

30 Comentarii »

Interes scăzut pentru handbalul şcolar? De unde, un nou Didi Hrimiuc?

Marti, 15 Februarie, 2011

Didi Hrimiuc sau Ana Maria Dragut sunt „produse” ale handbalului dărăbănean. Este din ce în ce mai greu să mai oferim asemenea valori circuitului marii  performanţe, deoarece interesul pentru acest sport este tot mai scăzut. Chiar dacă tinerii îndrăgesc handbalul, foarte mulţi au interzis la acest sport de echipă deoarece nu au unde să-l practice. În special în mediul rural, nu există terenuri sau săli de sport care să le ofere copiilor condiţii minime ...  continuare »

4 Comentarii »

Ovidiu Rujuc, speranţa tenisului de masă dărăbănean

Luni, 17 Ianuarie, 2011

Week-endul trecut a avut loc la Botoşani, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar la disciplina tenis de masă. Oraşul Darabani a fost reprezentat la această competiţie de patru elevi: Răzvan Malancă, Şerban Bărănceanu, Sabin Bărănceanu şi Ovidiu Rujuc, însoţiţi de prof. delegat Cristian Chiriac. 32 de concurenţi din judeţul Botoşani au jucat în sistem eliminatoriu, până în semifinalele turneului, unde s-a ...  continuare »

7 Comentarii »

Grupul Şcolar Darabani a monopolizat Olimpiada Şcolară la handbal

Sambata, 27 Noiembrie, 2010

nbsp;                                                                                 ...  continuare »

24 Comentarii »

Olimpiada sportului şcolar-faza locală, la Darabani

Marti, 16 Noiembrie, 2010

Sâmbăta trecută a avut loc la Darabani faza locală a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar, la disciplinile sportive cros şi fotbal. În această competiţie au fost angrenaţi aproximativ 200 de elevi de la Şcoala „Leon Dănăilă” Darabani, Şcoala Corneşti, Şcoala Bajura, Şcoala Teioasa, Şcoala Rădăuţi Prut, Şcoala Miorcani şi Grupul Şcolar Darabani. „Olimpicii” au fost pregătiţi şi coordonaţi de către profesorii: Pop Radu, Rusu Mihai, ...  continuare »

3 Comentarii »

Marian Răpciugă, medieşeanul de viţă dărăbăneană

Joi, 16 Septembrie, 2010

Marian Răpciugă este cunoscut ca „eroul Stelei de la Zagreb”. El a calificat echipa Steaua Bucureşti în finala Challenge Cup în 2006, după ce a marcat în ultima secundă în faţa croaţilor de la Mevdescak Zagreb. Acel gol i-a marcat cariera. Ulterior Steaua şi-a ajudecat şi trofeul suprem, în finala contra echipei Sporting Horta, Răpciugă fiind artizanul celei mai mari performanţe din istoria clubului militar.  Chiar dacă s-a născut la Mediaş, în 18 ...  continuare »

1 Comentariu »

Un dărăbănean, în "focul" luptei Steaua-Dinamo!

Joi, 09 Septembrie, 2010

 Steaua-Dinamo reprezezintă „eternul derby” al sportului românesc: fie fotbal, șah sau curling. Aici sunt cele mai multe orgolii, se concentrează cele mai mari energii și de cele mai multe ori, în aceste dueluri, sar scântei. Acest lucru s-a întâmplat și miercuri seară, la meciul de handbal Steaua-Dinamo, partidă transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport. Majoritatea locuitorilor orașului Darabani nu au acces la acest ...  continuare »

7 Comentarii »

O valoare Dragut(a) handbalului românesc, made in Darabani

Duminica, 05 Septembrie, 2010

La cererea expresă a cititorilor darabaneni.ro (vezi comentariile la știrea "Handbalistul Didi Hrimiuc a semnat cu Steaua București!”), ne-am conformat și am luat legătura cu Ana Maria Dragut, o handbalistă originară din Darabani. Ana Maria s-a născut în data de 24 februarie 1990 în Darabani, familia sa locuind în cartierul Cornești. A studiat la Școala nr. 2, fiind inițiată în tainele handbalului de către profesorul Vali Dascălu. După ce participă la un ...  continuare »

4 Comentarii »

Handbalistul Didi Hrimiuc a semnat cu Steaua București!

Sambata, 17 Iulie, 2010

 Săptămâna trecută, handbalistul dărăbănean Didi Hrimiuc a parafat un contract de joc cu echipa Steaua București. Aflat la terminarea perioadei junioratului, valorosul handbalist s-a despărțit de Clubul Sportiv Școlar Sighișoara și contra sumei de 8000 de euro a făcut pasul spre handbalul mare. Contractul semnat cu Steaua în data de 9 iulie are o durată de patru ani, după care Didi aspiră și mai sus, la o echipă din străinătate. Deocamdată a terminat ...  continuare »

10 Comentarii »

Sorin Păltinișanu, o nouă stea a atletismului românesc?

Miercuri, 28 Iulie, 2010

Sorin Păltinișanu este în prezent, poate cel mai bun produs al atletismului românesc, de pe meleagurile dărăbănene. Sorin concurează în probele de fond și semifond. El este continuatorul unor mari generații de atleți, precum Doina Melinte(originară din Hudești) sau Gabi Szabo. Sportivul s-a născut în data de 19 iunie 1991 și a fost inițiat în tainele sportului de către profesorul Mihai Rusu, la Grupul Școlar Darabani.  În clasa a VII-a  participă ...  continuare »

5 Comentarii »

Povestea tristă a unui mare campion dărăbănean la canotaj

Sambata, 17 Iulie, 2010

Există viaţă şi dincolo de fotbal. Sunt sportivi în adevăratul sens al cuvântului care muncesc şi se sacrifică o viaţă, dar nu câştigă cât un fotbalist, care mimează uneori performanţa. Există sporturi cărora ar trebui să li se acorde mai multă atenţie. Sunt oameni care merită, poate, la fel de multă mediatizare ca Gigi Becali, dar nu o primesc. Pentru că măsura rating-ului lor nu atinge pixelii ecranului. Pentru ei există alt sistem de valori. Preferă ...  continuare »

4 Comentarii »

Pagina  1   2  3
Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Cine doriți să fie viceprimar al orașului Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare