Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Alexandru Teiosanu

152 de alergători la Teioasa Trail GALERIE FOTO & VIDEO

Luni, 15 August, 2022

Teioasa Trail a ajuns deja la cea de-a V-a ediție. 152 de concurenți din România, R. Moldova și Olanda s-au aliniat la startul competiției din acest an, cel mai mic dintre ei având doar 2 ani. Concursurile de cross 6 și 12 km, semimaraton de 20 km și Family au parcurs zonele pitorești din Teioasa, deliciul asistenței făcând competiția la care au participat cei mici. Toată lumea a fost câștigătoare la acest concurs. Cei ...  continuare »

Fara comentarii »

Ștefan Teișanu: ”Faptul că Botoșaniul nu are nicio strategie culturală este de neînțeles”

Sambata, 28 August, 2021

De opt ani, în România se vorbește despre Nord. De opt ani, sfârșitul verii adună în Nord turiști din toate zările. Concerte, conferințe, ateliere, ciclism, tenis, teatru, filme, tur ghidat, campanii de răsunet național, istorii și perspective, lansări de carte și recuperări culturale…Cultura este liantul care unește comunitatea, indiferent de componentele pe care ea le implică, de la limbă, religie și educație la tehno ...  continuare »

Fara comentarii »

S-a dat startul înscrierilor la Maratonul Nordului 2021

Luni, 01 Februarie, 2021

Maratonul Nordului a fost printre puținele competiții care au reușit în 2020 să-și urmeze programul stabilit. Am fost și norocoși, dar dorim să mulțumim tuturor sportivilor și celor implicați pentru că ne-au fost alături și au respectat regulile sanitare.În 2021 pregătim o nouă ediție Maratonul Nordului, cu cele 2 competiții ale sale mtb și trail. Începând cu 1 februarie sportivii și pasionații de sport sunt invitați pe www.maratonulnordului.ro unde se ...  continuare »

Fara comentarii »

Au început înscrierile la Crosul Nordului Teioasa Trail. Doina Melinte: „Am crescut într-un Rai. Vă invit să-l descoperiți prin sport”

Miercuri, 18 Aprilie, 2018

Maratonul Nordului dă start unei noi curse: e vorba despre competiția de alergare trail, deschisă oricărui alergător profesionist sau amator din țară și străinătate. Crosul Nordului Teioasa Trail va avea loc în 2 septembrie în Nordul extrem al României și cuprinde trei probe: cros trail 10 kilometri, cros trail 5 kilometri și family run 2 kilometri. Inițiativa își propune să promoveze nordul țării, frumusețile lui și ...  continuare »

Fara comentarii »

Au început înscrierile la MTB Maratonul Nordului 2018. Noutatea ediției este categoria ELITE, dedicată cicliștilor profesioniști

Miercuri, 29 Noiembrie, 2017

„Seria evenimentelor sportive din cadrul festivalului Zilele Nordului continuă și anul viitor. Noutatea MTB Maratonul Nordului 2018 este categoria de concurs ELITE care se adresează cicliștilor profesioniști. Am pregătit un fond de premiere consistent, vom avea cadouri speciale de la parteneri și un grad mai mare de dificultate pentru traseul probei lungi. Probele și categoriile de până acum vor rămâne în continuare deschise amatorilor și avem premii speciale ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI câştigătorii ediţiei a VII-a a Maratonului Nordului GALERIE FOTO

Vineri, 25 August, 2017

Ediţia a VII-a a turului ciclist MTB Maratonul Nordului s-a bucurat şi anul acesta de un real succes. Peste 100 de ciclişti amatori şi profesionişti din Darabani, Dorohoi, Botoşani, Suceava, București, Iaşi, Bacău, Târgu-Mures, Bistriţa şi Cluj-Napoca, împărţiţi pe 9 categorii de vârstă au concurat pe 30 km, respectiv 51 km. Din fondul de premiere de 5000 de lei, 1800 de lei au fost direcţionaţi către 4 biciclete mountain bike Creative de 24 inch pe care le-au ...  continuare »

Fara comentarii »

ZN Au început înscrierile pentru MTB Maratonul Nordului 2017

Vineri, 05 Mai, 2017

„Am luat măsuri să avem cele mai bune condiții de concurs anul acesta și sper să avem cât mai mulți participanți la MTB Maratonul Nordului, care să descopere Lunca Prutului și frumusețile zonei pe două roți. Am ajuns la cea de-a șaptea ediție și ne bucurăm că vin tot mai mulți pasionați de ciclism din toată țara, dar și din afară. Îi așteptăm să se înscrie online. Am gândit pentru ei un weekend întreg de activități la Zilele Nordului”, spune ...  continuare »

Fara comentarii »

Nordul a jucat tenis la ZILELE NORDULUI GALERIE FOTO

Joi, 25 August, 2016

"Comunitatea locală a primit cu căldură aceste manifestări sportive, mulți tineri urmărind de pe margine desfășurarea partidelor de tenis. Tenismenii au fost răsplătiți cu diplome. seturi de mingi oferite de către Tenis Axyall, medalii și tricouri din partea organizatorilor și o Cină Festivă a Campionilor din partea autorităților locale din Comunca Mileanca" ne-a comunicat Alexandru Teioşanu, vicepreşedintele Asociaţiei Nord, care, la final, a donat ...  continuare »

Fara comentarii »

ZILELE NORDULUI 2016 Peste 50 de concerte, spectacole şi evenimente culturale în 10 localităţi

Marti, 16 August, 2016

„Sportul, educația și cultura merg mână în mână și pot face, împreună, lucruri foarte bune pentru tinerii noștri. Ne-am propus și am reușit să aducem la festival activități sportive de anvergură, deopotrivă atractive pentru tinerii din zonă și pentru pasionații din toată țara, care au, în acest fel, motive în plus să vină în vizită în Nord”, aflăm de la Alexandru Teioșanu, vicepreședinte al Asociației Nord și coordonator al activităților ...  continuare »

Fara comentarii »

Alex Teioşanu: “Conştientizarea faptului că poţi face un grăunte de bine într-o lume condamnată autodistrugerii, e cea mai mare provocare”

Miercuri, 15 Aprilie, 2015

În timp ce majoritatea românilor savurau masa de Paşti, Alexandru Teioşanu participa la una dintre cele mai importante curse de maraton din lume. De la Paris, Teioşanu ne învaţă să fim dărăbăneni adevăraţi în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate publicaţiei Darabaneni.ro. Temerarul dărăbănean din cadrul Asociaţiei Nord va mai participa luna aceasta la probele de semi-maraton de la Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, în vederea stângerii de fonduri pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Un dărăbănean aleargă pentru Nord la Maratonul Internaţional de la Paris FOTO

Sambata, 11 Aprilie, 2015

Maratonul Parisului este una dintre cele mai importante curse de maraton ale lumii. Sute de mii de alergători se înscriu anual la acest maraton, dar înscrierile sunt confirmate abia după o tragere la sorți, pentru că locurile sunt limitate la 54.000. Unul dintre cei 54.000 de alergători din 2015 este dărăbăneanul Alex Teioșanu, fondator al Asociației Nord și organizator al festivalului Zilele Nordului. Alex este campion național la tenis de câmp, categoria amatori ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina 1  2 
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare