Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Alexandru Stancoschi

FLACĂRA stinsă la Darabani GALERIE FOTO

Duminica, 11 Septembrie, 2016

CS Sănătatea Darabani a aliniat poate cel mai bun 11 din ultimul deceniu, Flacăra s-a apărat cu Ioan Călin, unul dintre jucătorii „consacraţi” din fotbalul botoşănean care „ştiu să pună piciorul”, înjură bine şi se ia la harţă cu jucătorii, arbitrii şi suporterii, adică, cu toată lumea. Singura sa tangenţă cu fotbalul este că îl practică de pe vremea lui Hagi. Adrian Stîncă a spart gheaţa pe tabelă din penalti, după un sfert de oră de joc, ...  continuare »

Fara comentarii »

Fotbal fain?

Marti, 05 Aprilie, 2016

Ăsta e un selfie sau fotbalul practicat de Alexandru Stancoschi şi Augustin Ivaşcă în partida TransDor Tudora-Sănătatea Darabani 2-1 a fost atât de captivant?  continuare »

Fara comentarii »

MARI(AN) ÎN CUPĂ la Săveni. Unirea a rămas cu galeria FOTO

Duminica, 06 Martie, 2016

Ovidiu Ştefănucă şi-a aşezat foarte bine echipa în teren, folosind un trident ofensiv: Eşanu-Halaicu plus Ungureanu vârf de lance care au hărţuit non-stop apărarea fragilă a gazdelor. La mijloc, Alexandru Stancoschi a „desenat” excelent circulaţia mingii. Şi totuşi, în prima repriză (’25), a fost nevoie de o lovitură de pedeapsă acordată de Mihai Haivas, după o incursiune a lui Marian Ungureanu, pentru ca dărăbănenii să spargă gheaţa pe tabelă. ...  continuare »

Fara comentarii »

Un fost jucător al echipei FC Botoşani s-a transferat la CS Sănătatea Darabani

Sambata, 30 Ianuarie, 2016

Acordul de transfer al lui Alexandru Stancoschi a fost semnat de Ghiorghi Rotaru, preşedintele Inter Dorohoi, jucător şi preşedintele Sănătatea, Dumitru Dănilă, în 29 ianuarie, acesta fiind cu titlu definitiv. Jucătorul susţine că nu ştie axact cât va juca la Darabani şi că nu au contat banii în acest caz. „Nu ştiu ce va fi mai departe. Ce va dori Dumnezeu, aia va fi. Poate va fi un proiect frumos pe viitor la Darabani, să fiu eu sănătos. Mergem înainte ...  continuare »

Fara comentarii »

Continua selectia fotbalistilor pentru Divizia C. VEZI principalele tinte ale CS Sanatatea Darabani

Marti, 15 Iulie, 2014

Dărăbănenii au depus cerere la Ministerul Justiţiei în vederea înfiinţării asociaţiei non-profit sub tutela căreia să funcţioneze CS Sănătatea Darabani. Delegatul echipei va fi în continuare Costel Nechifor, în timp ce funcţia de director sportiv va fi preluată de fostul „fluieraş”, Constantin Gheorghiţă. După primul joc-şcoală de săptămâna trecută, mijlocaşul de bandă Răzvan Halaicu, absolvent de LPS, va face parte, cel mai probabil, din lotul ...  continuare »

Fara comentarii »

FCM Dorohoi a promovat in Liga a II-a cu doi darabaneni in echipa. Grumezescu: „Sunt pe val!”

Sambata, 31 Mai, 2014

„Mă bucur că am promovat şi sper să promovez şi mai departe cu Dorohoiul sau altă echipă. Le mulţumesc şi colegilor pentru că toţi am muncit, altfel nu puteam ajunge până aici” a declarat pentru Darabaneni.ro, Grumezescu. Fost jucător la FC Botoşani, dărăbăneanul Alexandru Stancoschi este acum titular la FCM Dorohoi, după groaznica accidentare (dublă fractură de tibie şi peroneu) suferită în iunie 2012. Dorohoienii vor sărbători promovarea vineri în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare