Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Primaria Darabani cauta sef serviciu responsabil cu banii. VEZI conditiile pentru participarea la concurs

Luni, 30 Iunie, 2014

Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul unităţii în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial. După ce Corneliu Aroşoaie a ocupat pentru a treia oară fotoliul de primar, Serviciul Financiar Contabil a fost separat de Taxe şi Impozite Locale, iar Veronica Zahariea a pierdut şefia celor două servicii comasate. În prezent, Rodica Ilaş este responsabilă cu banii din cadrul Primăriei Darabani, având drept de semnătură şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Concurs de promovare pe o functie publica de conducere in cadrul Primariei Darabani

Duminica, 26 Mai, 2013

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute în Legea privind Statutul funcţionarilor publici, adică să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare