Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aciclovir

SANATATE Herpesul - un mic „cadou” pentru cei stresati

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Am menționat anterior de apariția veziculelor cu localizare orală și periorală. Unele persoane nu au nici un simptom. De cele mai multe ori, infecția se produce la copii cu vârsta între 3 și 5 ani. Simptomele pot fi declanșate de menstruație sau fluctuații hormonale, expunerea la soare, febră și stres. În cursul unei recăderi, simptomele sunt mai puțin severe. Acestea pot fi moderate sau severe. Apar adeseori între una și trei săptămâni după contactul cu ...  continuare »

Fara comentarii »

SANATATE Bolile copilariei: varicela, cea mai contagioasa

Sambata, 18 Ianuarie, 2014

Ce etape prezintă infecția și cum se manifestă? După contactul cu persoana infectată, perioada de incubație (fără simptome) este de 10-20 zile. Înainte de erupție, copilul poate prezenta timp de 1-2 zile disconfort, febră, cefalee, lipsa poftei de mâncare. Apoi apare erupția cutanată și mucoasă, care se menține timp de 3 săptămâni. Erupția cutanată evoluează astfel: pete, leziuni reliefate, vezicule cu lichid transparent („picătură de rouă”), apoi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare