Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

accident Hudesti

Băut și fără permis, a ajuns cu mașina…în șanț, apoi în arest 

Luni, 25 Iunie, 2018

La data de 24.06.2018, un bărbat de 23 de ani din comuna Hudeşti, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului în cauză. Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categori ...  continuare »

Fara comentarii »

Un conducător auto a lovit un cap de pod și a ajuns cu mașina în șanț FOTO 

Sambata, 27 Ianuarie, 2018

Un accident de circulație a avut loc vineri seara pe raza localității Alba din comuna Hudești, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de iarnă. Șoferul a ajuns la spital. Conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului marca Opel și s-a izbit într-un cap de pod, oprindu-se în șanț. Șoferul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, scrie portalul ȘtiriHudești. Click pe fotografie p ...  continuare »

Fara comentarii »

Un Land Rover a „zburat” de pe şosea la intrarea în Hudeşti VIDEO

Duminica, 29 Octombrie, 2017

Un aututurism marca Land Rover care circula dinpre Mlenăuţi spre Hudeşti nu a mai putut lua curba foarte periculoasă de la intrarea în comună şi a ajuns în şanţ. În autoturism se aflau patru persoane din Baranca, una dintre ele fiind transportată la spital. La data de 28.10.2017, în jurul orelor 18:00, un bărbat de 23 de ani din comuna Hudeşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul naţional DN 29 A, între localităţile Mlenăuţ ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare