Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

accident de circulatie

GRAV accident de circulație produs pe strada 1 Decembrie

Miercuri, 01 Mai, 2019

Conducătorul auto al unei mașini care circula pe str. 1 Decembrie a pierdut controlul asupra autoturismului în intersecția ”La oglinzi” din Darabani, a retezat doi pomi de pe marginea drumului și a lovit și un indicator rutier. Șoferul a părăsit locul accidentului. În urma teribilului accident, a rezultat vătămarea gravă a unui dărăbănean de 33 de ani care a fost transportat cu ambulanța la Botoșani, iar de aici cu elicopterul SMURD a fost transferat la o ...  continuare »

Fara comentarii »

Mama si fiul accidentati de un darabanean, pe un drum judetean cu zapada

Duminica, 10 Februarie, 2013

În data de 08.02.2013, în jurul orelor 12:25, A. Gheorghe, de 42 ani, din Darabani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 298 A, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, nu a păstrat distanța în mers față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de I. Lidia, de 32 ani, din comuna Concești, autovehiculele intrând în coleziune.           „În urma acidentului, a rezultat vătămarea corporală a cond ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare