Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

11 martie

COMENTARIUL SAPTAMANII 11 martie, a doua zi de nastere pentru unii dintre romani

Miercuri, 12 Martie, 2014

Acum zece ani, pe 11 martie, un număr semnificativ de români care locuiau în capitala Spaniei, luau trenul spre Madrid pentru a ajunge la locul de muncă. Pentru cei mai mulți dintre ei călătoria avea să se transforme într-un coșmar. Fără a cunoaște dedesubturile politicii internaționale, fără a-i interesa ce reprezintă terorismul, aceștia au devenit victime într-un război care nu era al lor. Românii, fără să înțeleagă de ce, au plătit cel mai scump ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare